Weekly Blog #26

Inmiddels is het alweer begin juli. In onderstaande blog neem ik jullie mee in de laatste trainingsweek van juni.

Maandag – Kracht

Vanavond deed ik een proefles bij BBB Healthboutique in Den Bosch. Daar sport je in warmtecabines en ik hou nu eenmaal van warmte, dus dit moest ik zeker uitproberen! De proefles duurde een kwartiertje, maar was toch best wel zwaar!

Dinsdag – Rust

Het was gisterenavond maar een kwartiertje, maar mijn buikspieren zijn aardig voelbaar, haha! Ik liep vandaag niet hard in verband met een vergadering

Woensdag – Rust

Vandaag nam ik rust, maar plankte ik wel eventjes voor het slapen gaan!

Donderdag – Hardlopen

Trainen met de groep! Een rustige training stond er op de planning. We liepen 10,5 kilometer (inclusief het in- en uitlopen) door bospaden en over zandpaden. Wat waren mijn benen vies geworden zeg! De training ging verder eigenlijk prima

Vrijdag – Rust

Heerlijk een hele dag vrij, omdat ik vorige week de hele dag had gewerkt. Het was lekker warm weer, dus ik spendeerde de middag samen met mijn zusje en neefje aan het water bij de Zuiderplas. Heerlijk!

Zaterdag – Hardlopen

Wat een gezellige boel was het vandaag. Zoë mocht niet hardlopen en ging daarom met mij meefietsen. Joost besloot om ook mee te gaan, maar dan op de skeelers. Wat zal dat er uit gezien hebben, haha.

Ik liep niet al te snel, maar was niet bezig om bewust met een lage hartslag of bepaald tempo te lopen. Gewoon lekker hardlopen en kletsen met Zoë en Joost. Het doel was 10 kilometer, maar dat werden er 11 met een gemiddeld tempo van 6:35 per kilometer. Gelet op de warmte en het feit dat we lekker op een warm moment van de dag vertrokken (zo rond 11:15) ben ik zeker niet ontevreden. Mijn gemiddelde hartslag viel uiteindelijk ook erg mee!

Zondag – Kracht

Vandaag weer een dagje in de zon gelegen, maar ’s avonds deed ik toch nog wel wat krachtoefeningen!

Afrondend

Weinig gelopen deze week, maar de trainingen die ik deed waren wel van mooie omvang en aldus ben ik niet geheel ontevreden. Op naar volgende week, maar vooral op naar de trainingen de week daarna… Waarom? Dat lees je in een blog later deze week!

Countdown: nog 18 weken tot de New York Marathon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s