Weekly Blog #22

De laatste week ‘lanterfanten’, volgende week echt beginnen met het uitbouwen van afstanden! Ik heb deze week niet veel gelopen, lekker de rust gepakt 🙂

Maandag – Rust

Ik had vandaag een rustdag ingepland, omdat ik gisteren 20 kilometer had gelopen tijdens de Vestingloop. Daar had ik ook wel wat spierpijn van (niet te erg op zich!).

Dinsdag – Kracht

Vandaag stond er bij de loopgroep weer een lange training op de planning: 17-22 km. Met die 20 km van afgelopen zondag in de benen (en de week ervoor de halve marathon) leek mij dat niet zo’n strak plan.

Er werd slecht weer afgegeven. Ik zou samen met Zoë een rondje gaan lopen, maar dat stelden we uit. Uiteindelijk viel het weer heel erg mee, maar vond ik het te laat worden om nog te gaan lopen. Daarom besloot ik om maar even wat krachtoefeningen te gaan doen.

Woensdag – Rust

RUstdagje

Donderdag – Kracht

Weer een vergadering op de planning vandaag, dus lopen met de groep ging niet. De vergadering was niet al te laat afgelopen, maar ik kon de energie niet vinden om te gaan hardlopen. Daarom deed ik uiteindelijk thuis krachttraining. Dat was fijn om gedaan te hebben!

Vrijdag – Yoga

Ik ben van suiker, wisten jullie dat? De planning was om vanmiddag te gaan hardlopen… Maar toen ik eenmaal klaar was met werken, begon het te regenen en dat stopte niet! Ik was ook al twee keer door de regen gefietst (m’n auto stond bij de garage en die moest ik natuurlijk weer ophalen) dus ik had geen zin in nog een keer natregenen. En zodoende dus weer geen hardlooptraining. Wel deed ik uiteindelijk een lekkere yoga workout!

Straks als de marathon dichterbij komt en ik meer met een schema werk, zal ik natuurlijk wel naar buiten moeten gaan met dit soort omstandigheden. Maar voor nu, ben ik lekker sjaak afhaak 🙂

Zaterdag – Rust

Drukke dag vandaag, dus geen tijd gehad om te sporten.

Zondag – Hardlopen

Jaja, toch hardgelopen deze week 😉 Een rustige 10 kilometer samen met Zoë. Ik was achteraf best moe!

Afrondend

Dit was een rustweek, voorafgaand aan de week waarin ik begin met het gerichter trainen voor de marathon. Weinig gelopen, maar wel gewerkt aan mijn benen en core! Dus op zich best tevreden 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s